Self Love Kit

Self Love Kit

250 kr
Inkl. moms
Vårt self love kit består av en trumlad rosenkvarts, en trumlad ametist och en salviabunt.

Salviabunten används för att rena luften och dina kristaller. Sätt på lugn musik, tänd eld på salviabunten och rör dig genom ditt hem i svepande rörelser för att sprida salvians rök. När du känner dig klar lägger du salviabunten i ett keramikfat för att slockna. Bunten kan sedan återanvändas flera gånger. OBS det ryker mycket så se upp för känsliga brandvarnare.

Rosenkvartsen sänder ut villkorslös kärlek. Oavsett om den är slipad eller oslipad, om du håller den i din hand eller om du har den vid sängbordet så vill den optimera kärleken till dig själv. Rosenkvartsen är den perfekta stenen att välja när du behöver extra kärlek till dig själv, eller någon i din närhet. Rosenkvartsen hjälper dig även att förlåta och befrämjar balansen i ditt liv. Storlek: 5-25g

Ametisten har en renande och lugnande effekt. Den hjälper dig att kontrollera dina känslor och att hitta en balans mellan de. Den påminner om att känslorna kan bli din styrka om du lär dig att tygla de. Om du har en knepig situation framför dig är det en ametist du ska bära med dig. Den ger dig klarhet och ger dig svar på dina frågor. Storlek: 10-50g.

Tillsammans med ditt Self Love Kit får du en ritual som du kan göra när du behöver extra mycket kärlek.
Antal

Köp idag - hos dig: 2023-03-23
K001